Oferte cazare

Pensiunea Pui de Urs  Nr. Stele

Cazare  Zona Moeciu
70 lei / Camera dubla matrimoniala

Situata in Moeciu de Sus, Pensiunea Pui de Urs va asteapta sa petreceti o vacanta linistita intr-o zona deosebita departe de zgomotul orasului, la doar 10 km de Castelul Bran. Va punem la dispozitie:- 6 camere cu grup sanitar propriu si tv. - Living dotat cu bar, sala de conferinta, semineu, mese si...

   

Cazare

Vila Andreea & Anouk din Voineasa

Vila Andreea - cocheta situata in localitatea Voineasa (statiunea Voineasa) la aproximativ 70 Km de Rm Valcea, panorama superba, 2 dormitoare(acestea beneficiaza de pereti lambrisati in lemn, astfel veti simti cu adevarat ca sunteti la munte), living, baie, bucatarie, apa calda, curent, incalzire, peisaj incantator, aer curat, foisor, biciclete, masa de tenis, teren de tenis de picior, badminton, conditii deosebit de avantajoase. Contactati-ne si sigur nu veti regreta oferta noastra. Foarte important! ! ! Atunci cand ajungeti la noi veti beneficia de casuta la cheie, fara sa va deranjam pe parcursul sejurului dumneavoastra. Copii intodeuna beneficiaza de gratuitate si in acest spatiu minunat sigur vor avea ce face iar la final vor fi epuizati si astfel dumneavoastra veti fi mai odihniti. Va asteptam cu dragVila Anouk - Foarte important! ! ! Atunci cand ajungeti la noi veti beneficia de Vila la cheie, fara sa va deranjam pe parcursul sejurului dumneavoastra.
Vila are o panorama superba, este dotata cu 4 dormitoare(cestea au aspect de cabana de munte fiind lambrisate in lemn) deci cu adevarat veti simti ca sunteti la munte, 2 bai, un living, bucatarie, incalzire centrala, apa calda, foisor. Aici va puteti relaxa jucand bermingtton, tenis de picior, tenis de masa, si va puteti incanta privirea cu peisajul de aici. Aerul de care beneficiaza acesta zona este extrem de ozonificat si atunic cand veti pleca inapoi spre casa veti fi cu adevarat odihniti.


La aproximativ 70 de km de Ramnicu Valcea, in localitatea Voineasa, statiunea Voineasa, se gaseste vila cocheta Anouk. Statiunea Voineasa este amplastata in nordul extrem al judetului Valcea, in centrul Carpatilor Meridionali, pe versantul sudic al Muntilor Lotru pe o suprafata de 20 de ha. Zona este deosebit de frumoasa, inconjurata de paduri de foioase si conifere, cu aer pur ozonificat, avand climat subalpin. Verile sunt racoroase si iernile geroase. Statiunea se afla pe drumul national Dn 7a, Brezoi-voineasa-petrosani, drum ce se ramifica spre vest din Dn7/e81 in punctul Gura Lotrului-brezoi. In aceasta zona gasiti numerosi factori naturali de cura: bioclimatul montan tonic, aerul ozonificat, curat (este printre putinele singurele locuri din Romania cu grad de poluare zero, cu aerul bogat in ioni negativi si esente volatile de brad). Statiunea are si indicatii terapeutice si anume pentru: stari de convalescenta, afectiuni ale cailor respiratorii, afectiuni ale aparatului locomotor, nevroza astenica, surmenaj fizic si intelectual, rahitism si tulburari de crestere la copii, etc. Puteti face numeroase drumetii si puteti vizita: Valea Voineasa, Lacul Jidoaia, Casa de vanatoare Dobrunu, Piana Arsa, Paraul Pietrii, Varful Ciresu, Lacul Balindru, Pastravaria Saliste, Paraul Sasa, etc.

Contactati-ne si sigur nu veti regreta oferta noastra!

Capacitate: 4 locuri in 4 camere

Facilitati unitate

baie pe hol
camera cu TV
camere cu balcon
incalzire centrala
sobe de teracota

Facilitati camere

acces la bucatarie
foisor in curte
frigider in unitate
livada
living
loc amenajat de joaca
masa de ping-pong
parcare
rau in curte
se accepta animale
teren de sport
TV in living
gradina/curte
gratar/barbeque
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Voineasa

Cele mai vizitate!

489.56 kb