Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Pensiunea 44 din Viscri

Casa de la numarul 44 din Viscri va asteapta sa ii treceti pragul. Putem gazdui, intr-un decor rustic autentic, un numar de pana la 8 persoane.


Casa, veche dar renovata si reconditionata se incadreaza intr-un decor desprins, parca, din poveste. Va asteptam la noi daca vreti sa uitati de lumea moderna si sa va intoarceti la linistea copilariei, daca vreti sa aratati copiilor dumneavoastra altceva decat monitorul calculatorului, intr-un cuvant: daca va doriti o altfel de vacanta.


Veti dormi in paturi de pe vremea bunicii, veti manca numai mancaruri traditionale, gatite in casa cu ingrediente proaspat culese din gradina, veti putea organiza picnicuri, veti putea face o plimbare cu caruta sau veti putea invata limba germana de la vorbitori nativi.


Va asteptam!

Capacitate: 6 locuri in 2 camere

Facilitati unitate

baie pe hol
camera cu TV
incalzire centrala
sobe de teracota

Facilitati camere

acces la bucatarie
frigider in unitate
gradina curte
livada
parcare
sala de mese
sanie trasa de cai
se accepta animale
terasa
TV in living
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Viscri

Cele mai vizitate!

482.9 kb