Oferte cazare

Pensiunea Pui de Urs  Nr. Stele

Cazare  Zona Moeciu
70 lei / Camera dubla matrimoniala

Situata in Moeciu de Sus, Pensiunea Pui de Urs va asteapta sa petreceti o vacanta linistita intr-o zona deosebita departe de zgomotul orasului, la doar 10 km de Castelul Bran. Va punem la dispozitie:- 6 camere cu grup sanitar propriu si tv. - Living dotat cu bar, sala de conferinta, semineu, mese si...

   

Cazare

Vila Madi din Vama Veche

Vilele Madi situate foarte aproape de mare, anul acesta le veti regasi usor schimbate, dar cu acelasi aer primitor si cu aceleasi gazde prietenoase care va invita sa va reintoarceti in fiecare an.


Pe cei care nu ne-au vizitat inca ii invitam sa o faca.


Pentru cei carora locul le este familiar, avem cateva noutati care, speram, ii vor bucura.


Vila Madi compusa din 9 camere este impartita astfel: doua camere cu grup sanitar propriu, trei camere triple, patru camere duble cu 4 bai pe hol - acces la bucatarie, centrala proprie , apa calda non-stop si caldura in sezonul rece.


Remarcabila este curtea spatioasa, bine ingrijita, cu piscina si loc de joaca pentru copii ,gazon si alei, cu foisoare, gratar si balansoar pentru petrecut serile in aer liber.


In 2006 Vila Madi si-a sporit numarul de camere: peste drum, a aparut Vila Madi II, la fel de primitoare, din a carei curte iesirea se face direct pe plaja, cu vedere directa la mare.


Pune la dispozitie 4 camere cu grup sanitar propriu si doua apartamente, iar gradina deasemenea este dotata cu foisor, gratar si fantana arteziana.


Te asteapta o noua locatie, Vila Madi III, de unde poti admira marea din cele 6 camere de la etaj, parterul asteptandu-te cu inca 2 camere si un apartament.

Capacitate: 41 locuri in 19 camere

Facilitati unitate

aer conditionat
baie in camera
camera cu TV
camere cu balcon
frigider in camera
incalzire centrala
minibar in camera

Facilitati camere

acces la bucatarie
bar
foisor in curte
frigider in unitate
gradina curte
gratar barbeque
living
loc amenajat de joaca
parcare
se accepta animale
terasa
TV in living

* Pret inchiriere integral, pentru intreaga capacitate : 900 lei / zi

Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Vama Veche

Cele mai vizitate!

487.84 kb