Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Casa La Mosoare din Targu Ocna

Casa va ofera posibilitatea sa va cazati in periplul dumneavoastra prin Moldova. Situata la intersectia ce leaga Statiunea Slanic Moldova de soseaua Adjud - Comanesti, pensiunea este intodeauna pregatita de oaspeti.

Fiercare camera are baie proprie, televizor, frigider. Apa calda si rece non-stop, terasa, gratar, curte, locuri de joaca pentru copii, internet, karaoke, iar pentru perioada verii suntem situati la doar 300 m de piscina din parcul Magura si 1500 m de piscina cu apa sarata de la mina Salina.

De aici puteti vizita Manastirea Magura, Salina Tg. Ocna, Statiunea Slanic Moldova, barajul de la Valea Uzului - Darmanesti.

La cerere va putem pune la dispozitie bucataria complet utilata.

Organizam diverse petreceri familiale si private!

Pentru mai multe fotografii intrati pe http://www. Youtube. Com/watch? V=shl3p8d3gsc iar pentru detalii nu ezitati sa ne contactati! Va multumim! ! !

Capacitate: 12 locuri in 6 camere

Facilitati unitate

baie in camera
camera cu TV
frigider in camera
incalzire centrala
internet in camera

Facilitati camere

acces la bucatarie
foisor in curte
frigider in unitate
gradina curte
gratar barbeque
internet wireless
living
loc amenajat de joaca
parcare
terasa
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Targu Ocna

Cele mai vizitate!

483.33 kb