Oferte cazare

Pensiunea Pui de Urs  Nr. Stele

Cazare  Zona Moeciu
70 lei / Camera dubla matrimoniala

Situata in Moeciu de Sus, Pensiunea Pui de Urs va asteapta sa petreceti o vacanta linistita intr-o zona deosebita departe de zgomotul orasului, la doar 10 km de Castelul Bran. Va punem la dispozitie:- 6 camere cu grup sanitar propriu si tv. - Living dotat cu bar, sala de conferinta, semineu, mese si...

   

Cazare

Pensiunea Ana-Maria din Targu Mures

Pensiunea Ana-maria -3 stele este situata in zona centrala a orasului Tg-mures, foarte aproape de cetatatea medievala, biblioteca Teleki, Gradina zoologica si la doar 5 minute de mers pe jos in frumosul centru al orasului. Piata Trandafirilot unde sunt situate principalele obiecte turistice : Palatul culturii ca renumita sala a oglinzilor si galeriile de arta, Catedrala ortodoxa si cea refotmata. Daca interesul dumneavoastra va poarta in orasul nostru din motive medicale deasemenea suntem foarte aproape de zona clinicilor : Ortopedie, Urologie, O. R. L. , T. B. C si Spitatul Clinic Judetean.
Pensiunea dispune de garaje proprii iar camara cu preparate traditionale : carnati, slanina, zacusca si minunatele dulceturi facute in casa pentru micul dejun va voi aminti intodeauna ca ne-ati fost oaspeti dragi.

Capacitate: 19 locuri in 8 camere

Facilitati unitate

baie in camera
camera cu TV
camere cu balcon
frigider in camera
internet in camera
minibar in camera
telefon in camera
uscator de par

Facilitati camere

internet wireless
parcare
restaurant
room service
spalatorie
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Targu Mures

Cele mai vizitate!

480.85 kb