Oferte cazare

Pensiunea Iubesc Marea  Nr. Stele

Cazare  Zona Costinesti
78 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea este situata in zona de vile cea mai cautata din Costinesti si se afla extrem de aproape de faleza (din balcoane puteti admira marea). Cazarea se face in camere duble mari, cu baie proprie. Camerele au cel putin 1 balcon din care se vede marea.

   

Cazare

Casa de vacanta Gabriel din Sovata

Casa de vacanta Gabriel se afla in Sovata, intr-o zona foarte linistita, langa paraul Sovata, fiind deschisa in toate anotimpurile pentru cei dornici a petrece concediul mult dorit la un pret acceptabil crizei financiare, situata la o distanta de 7 km de renumita Salina Praid si 3, 5 km de Lacul Ursu.
Ofera cazare in 2 casute de vacanta moderne, dotate cu grup sanitar propriu, apa calda, uscator de par, televizor color, cablu Tv, frigider si filtru de cafea.
Are in dotare parcare proprie, curte cu gratar, pavilion cu 2 mese si combina muzicala langa gratar, aragaz pentru gatit, spatiu verde, uscator de rufe, teren de joaca si piscina gonflabila pentru copii.

Casele de vacanta sunt constructii noi, data in circuit in luna Iunie 2011.

Ferit de zgomotul automobilelor si de praf, invaluita in cantec de greieri si raze de soare, Casele de vacanta Gabriel, va asteapta cu drag.

Rezervarea se face prin achitarea unui avans intre 30%-50%, in contul deschis la Brd, nr. Cont Ro29brde270sv30839992700, beneficiar Saviana Moraru.

Deoarece Sovata este situata in inima Ardealului, se poate vizita imprejurimile din zona: varful Saca, Piatra Cserepes, ruinele cetatii Rapsone, varful Bekecs, Muntii Harghitei, Cabana Bucin, Lacul din Bezid, muzeul de palarii din paie Criseni, Salina Praid, Pastravaria din Campul Cetatii, centrul etnografic Corund, Cetatea din Sighisoara, Castelul Lazar din Lazarea, Lacul Rosu, Cheile Bicazului.

Capacitate: 6 locuri in 2 camere

Facilitati unitate

baie in camera
camera cu TV
frigider in camera
uscator de par

Facilitati camere

foisor in curte
frigider in unitate
loc amenajat de joaca
masaj
parcare
rau in curte
terasa
gradina/curte
gratar/barbeque
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Sovata

Cele mai vizitate!

484.28 kb