Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Hotel Cota 1400 din Sinaia

Situat pe Platoul Bucegi, la altitudinea de 1400m, Hotelul Cota 1400 este alegerea ideala pentru orice calator, turist sau om de afaceri, fiind un loc perfect pentru organizarea de evenimente sau pentru petrecerea vacantelor si week-endurilor in conditii de calitate si confort.

Spatiile de intalniri si reuniuni puse la dispozitie raspund cerintelor actuale ale clientelei corporate.

Construit in 1939 intr-un stil architectonic ce se incadreaza perfect in peisaj, hotelul a fost complet renovat in 2004 oferind in momentul de fata un design modern si dotari de ultima generatie.

Complexul completeaza in mod ideal atmosfera acestui colt de natura special oferind 72 de camere orientate panoramic, restaurant si bar, numeroase posibilitati pentru organizarea de evenimente dar si pentru petrecerea timpului liber... toate acompaniate de servicii flexibile, responsabile, profesionale.

Situat la altitudinea de 1400 m, la o distanta de 10 km (pe sosea) de Sinaia, aproape de partiile de schi de la Cota 2000 si Cabana Miorita, Hotelul Cota 1400 ofera doritorilor locul ideal departe de stresul si aglomeratia urbana.

Accesul din Sinaia se realizeaza cu:
- automobil propriu (15 minute pe drum asfaltat din Sinaia)
- telecabina
- transfer asigurat de hotel cu microbuz propriu (la cerere contra cost)

Instalatiile tehnice de urcat pe cablu sunt diversificate: doua telecabine intre Sinaia si Cota 1400 si intre Cota 1400 si Cota 2000, telescaun intre Cota 1400 si Cota 1950 si telegondola intre Sinaia(plecare de la taverna Sarbului) si Cota 1400.

Va asteptam cu drag!

Capacitate: 140 locuri in 72 camere

Facilitati unitate

baie cu cada
baie in camera
camera cu TV
frigider in camera
internet in camera
minibar in camera
telefon in camera
uscator de par

Facilitati camere

bar
biliard
discoteca
fax
gratar barbeque
internet wireless
loc amenajat de joaca
masa de ping-pong
parcare
plata cu cardul
restaurant
room service
sala de conferinte
sala de mese
sauna
tichete de vacanta
transport auto
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Sinaia

Cele mai vizitate!

489.92 kb