Oferte cazare

Pensiunea Pui de Urs  Nr. Stele

Cazare  Zona Moeciu
70 lei / Camera dubla matrimoniala

Situata in Moeciu de Sus, Pensiunea Pui de Urs va asteapta sa petreceti o vacanta linistita intr-o zona deosebita departe de zgomotul orasului, la doar 10 km de Castelul Bran. Va punem la dispozitie:- 6 camere cu grup sanitar propriu si tv. - Living dotat cu bar, sala de conferinta, semineu, mese si...

   

Cazare

Pensiunea Sighisoara Sighisoara din Sighisoara

Pensiunea Sighisoara este situata in Sighisoara in imediata apropiere a rezervatiei naturale Breite (la 15 min pe jos si la 5 min de drumul european E60) si a vestitei cetati medievale (3 min cu masina) daca doriti un loc de cazare linistit, pensiunea noastra va asteapta cu drag intr-un peisaj natural de o frumusete mai rar intalnita.

Camerele sunt confortabile, spatioase, mobilate si amenajate in stil modern, televizor color prin cablu si internet non-stop, iar personalul face tot posibilul ca sederea dumneavoastra, sa fie odihnitoare si placuta.

Foisorul si curtea foarte larga sunt ideale pentru petrecerea timpului liber al copiilor si al adultilor, dand oaspetilor un sentiment de libertate. Se pot practica sporturi cu mingea in aer liber. Se pot face gratare in locul special amenajat pentru acestea.
Obiective turistice: Cetatea medievala Sighisoara ( patrimoniul cultural mondial Unesco ), Casa Vlad Dracul, Turnul cu Ceas, Biserica din deal, Biserica Manastirii, Rezervatia Naturala "Breite", Biserica Ortodoxa, Biserica Romano-catolica, Turnul Cositorarilor. . . . .

Capacitate: 14 locuri in 5 camere

Facilitati unitate

baie in camera
baie pe hol
camera cu TV
camere cu balcon
incalzire centrala
internet in camera

Facilitati camere

acces la bucatarie
foisor in curte
frigider in unitate
internet prin cablu
internet wireless
living
parcare
sala de mese
terasa
transport auto
gradina/curte
gratar/barbeque
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Sighisoara

Cele mai vizitate!

486.23 kb