Oferte cazare

Pensiunea Pui de Urs  Nr. Stele

Cazare  Zona Moeciu
70 lei / Camera dubla matrimoniala

Situata in Moeciu de Sus, Pensiunea Pui de Urs va asteapta sa petreceti o vacanta linistita intr-o zona deosebita departe de zgomotul orasului, la doar 10 km de Castelul Bran. Va punem la dispozitie:- 6 camere cu grup sanitar propriu si tv. - Living dotat cu bar, sala de conferinta, semineu, mese si...

   

Cazare

Vila Weidner din Sibiu

Fie ca aveti afaceri de rezolvat prin Sibiu sau vreti doar sa admirati frumusetile imprejurimilor la pas, va asteaptam cu servicii de trei stele si cu ospitalitatea specific ardeleneasca.

Fiind in inima orasului, puteti ajunge la orice intalnire de afaceri in maxim 10 minute. Si daca ne treceti pragul doar in scop turistic, Muzeul Brukenthal, Turnul Sfatului, Podul Minciunilor si alte obiective turistice cheie sunt doar la cativa pasi.

Avem un total de 43 de locuri de cazare in 23 de camere. Mai concret, treisprezece camere duble, trei camere single, sase camere cu pat matrimonial si un apartament cu pat dublu. Fiecare camera de la Villa Weidner are propriul ei stil in care veti descoperi un iz istoric aparte.

Capacitate: 43 locuri in 23 camere

Facilitati unitate

aer conditionat
baie in camera
camera cu TV
incalzire centrala
internet in camera
minibar in camera
telefon in camera

Facilitati camere

fax
internet prin cablu
internet wireless
plata cu cardul
restaurant
sala de conferinte
gradina/curte
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Sibiu

Cele mai vizitate!

482.01 kb