Oferte cazare

Pensiunea Pui de Urs  Nr. Stele

Cazare  Zona Moeciu
70 lei / Camera dubla matrimoniala

Situata in Moeciu de Sus, Pensiunea Pui de Urs va asteapta sa petreceti o vacanta linistita intr-o zona deosebita departe de zgomotul orasului, la doar 10 km de Castelul Bran. Va punem la dispozitie:- 6 camere cu grup sanitar propriu si tv. - Living dotat cu bar, sala de conferinta, semineu, mese si...

   

Cazare

Garsoniera Thalia din Sibiu

Garsoniera este situata in centrul vechi al orasului Sibiu, cu vedere la sala Thalia, respectiv Str. Cetatii, care este inchisa traficului de autovehicule, drept urmare nu ve-ti fi deranjati de zgomotul acestuia, fiind o zona ideala ptr relaxare, odihna, studiu, etc.

Aflandu-se la 5 minute de Piata Mare a orasului Sibiu, este aproape de toate obiectivele turistice ale orasului dar si de alte obiective de interes public(gara Sibiu, Primaria Sibiu, Prefectura Sibiu, Tribunalul Sibiu, Facultatile din cadrul Universitatii Lucian Blaga, Teatrul Radu Stanca, etc. )

Cu o suprafata totala de 40 mp, Garsoniera Thalia este alcatuita dintr-un dormitor pentru 3 persoane, bucatarie complet utilata (aragaz, cuptor cu microunde, filtru de cafea, frigider), baie utilata, tv cablu, internet wireless, masa de calcat si fier de calcat, uscator de par, toate acestea pentru confortul dumneavoastra.

Va asteptam!

Capacitate: 3 locuri in 1 camere

Facilitati unitate

aer conditionat
baie cu cada
baie pe hol
camera cu TV
frigider in camera
incalzire centrala
internet in camera
uscator de par

Facilitati camere

acces la bucatarie
frigider in unitate
internet wireless
parcare
se accepta animale
TV in living

* Pret inchiriere integral, pentru intreaga capacitate : 110 lei / zi

Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Sibiu

Cele mai vizitate!

483.05 kb