Oferte cazare

Pensiunea Iubesc Marea  Nr. Stele

Cazare  Zona Costinesti
78 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea este situata in zona de vile cea mai cautata din Costinesti si se afla extrem de aproape de faleza (din balcoane puteti admira marea). Cazarea se face in camere duble mari, cu baie proprie. Camerele au cel putin 1 balcon din care se vede marea.

   

Cazare

Garsoniera Thalia din Sibiu

Garsoniera este situata in centrul vechi al orasului Sibiu, cu vedere la sala Thalia, respectiv Str. Cetatii, care este inchisa traficului de autovehicule, drept urmare nu ve-ti fi deranjati de zgomotul acestuia, fiind o zona ideala ptr relaxare, odihna, studiu, etc.

Aflandu-se la 5 minute de Piata Mare a orasului Sibiu, este aproape de toate obiectivele turistice ale orasului dar si de alte obiective de interes public(gara Sibiu, Primaria Sibiu, Prefectura Sibiu, Tribunalul Sibiu, Facultatile din cadrul Universitatii Lucian Blaga, Teatrul Radu Stanca, etc. )

Cu o suprafata totala de 40 mp, Garsoniera Thalia este alcatuita dintr-un dormitor pentru 3 persoane, bucatarie complet utilata (aragaz, cuptor cu microunde, filtru de cafea, frigider), baie utilata, tv cablu, internet wireless, masa de calcat si fier de calcat, uscator de par, toate acestea pentru confortul dumneavoastra.

Va asteptam!

Capacitate: 3 locuri in 1 camere

Facilitati unitate

aer conditionat
baie cu cada
baie pe hol
camera cu TV
frigider in camera
incalzire centrala
internet in camera
uscator de par

Facilitati camere

acces la bucatarie
frigider in unitate
internet wireless
parcare
se accepta animale
TV in living

* Pret inchiriere integral, pentru intreaga capacitate : 110 lei / zi

Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Sibiu

Cele mai vizitate!

483.02 kb