Oferte cazare

Pensiunea Pui de Urs  Nr. Stele

Cazare  Zona Moeciu
70 lei / Camera dubla matrimoniala

Situata in Moeciu de Sus, Pensiunea Pui de Urs va asteapta sa petreceti o vacanta linistita intr-o zona deosebita departe de zgomotul orasului, la doar 10 km de Castelul Bran. Va punem la dispozitie:- 6 camere cu grup sanitar propriu si tv. - Living dotat cu bar, sala de conferinta, semineu, mese si...

   

Cazare

Pensiunea Bunica Eugenia din Sibiel

Pensiunea "Bunica Eugenia" este amplasata in zona centrala a satului Sibiel, intre Biserica si Pavilon, la o distanta egala fata de acestea de cca. 100 m, pe o strada linistita.

Pensiunea are o curte lunga impodobita cu flori, cu un balansoar si o terasa unde pot sa-si petreaca timpul liber copiii si adultii. In curte se gareaza si masinile. De asemenea pensiunea are o gradina cu pomi fructiferi si cu legume si zarzavaturi.

Pensiunea este formata din doua corpuri de cladire, una veche si una mai nou amenajata. Cladirea veche, pastrata in stil autentic, are 2 camere de cazare si o baie cu dus situata intre cele doua camere. Accesul in camere si in baie se face dintr-un hol generos in care se intra printr-un pridvor din curte.

Corpul nou al pensiunii cuprinde la parter un salon pentru servirea mesei, un salon de zi, o bucatarie bine dotata si un grup sanitar cu o chiuveta si doua Wc-uri. Tot la parter este amenajat un atelier-muzeu de tesut in razboi si pictat icoane pe sticla si lemn.

La mansarda cladirii sunt spatiile de cazare formate din: - o camera de 10, 5 mp, cu pat matrimonial cu o baie cu dus langa camera cu acces din hol, - o camera de 13, 5 mp, cu doua paturi simple si baie proprie si - o camera de 18 mp, cu doua paturi simple si cu un refugiu tip prici de 2 locuri si o baie proprie.

Accesul la pensiune se poate face din Dn1(e68 si E81) din directia Sibiu - Sebes, la 16 km de Sibiu inainte de intrarea in satul Sacel se vireaza stanga si dupa 5 km se intra in Sibiel. La cca. 150 m de la intrarea in Sibiel se lasa in stanga biserica si Muzeul de Icoane pe Sticla "Preot Zosim Oancea" si se vireaza dreapta si dupa trecerea podului peste rau se vireaza stanga, la 100 m pe dreapta fiind o poarta de lemn cu nr. 81 a Pensiunii "Bunica Eugenia".

Capacitate: 16 locuri in 5 camere

Facilitati unitate

baie in camera
camera cu TV
incalzire centrala
sobe de teracota

Facilitati camere

acces la bucatarie
foisor in curte
frigider in unitate
gradina curte
gratar barbeque
internet prin cablu
livada
living
masa de ping-pong
parcare
restaurant
sala de mese
sanie trasa de cai
semineu
spalatorie
terasa
tichete de vacanta
transport auto
TV in living

* Mic de jun : 15 lei

* Masa pranz : 28 lei

* Cina : 28 lei

Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Sibiel

Cele mai vizitate!

489.7 kb