Oferte cazare

Pensiunea Iubesc Marea  Nr. Stele

Cazare  Zona Costinesti
78 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea este situata in zona de vile cea mai cautata din Costinesti si se afla extrem de aproape de faleza (din balcoane puteti admira marea). Cazarea se face in camere duble mari, cu baie proprie. Camerele au cel putin 1 balcon din care se vede marea.

   

Cazare

Hotel Sugas din Sfantu Gheorghe

Orasul Sfantu Gheorghe este cea mai mare asezare din judetul Covasna, se afla la 33 km de Brasov.

Situat in centrul orasului Sfantu Gheorghe, Hotelul Sugas de 3 stele dispune de 24 camere duble si 5 apartamente, toate avand grup sanitar propriu si cabine de dus, conectare la internet, telefon, cablu Tv si minibar.

Situat in centrul municipiului Sfantu Gheorghe, Hotelul Sugas a fost inaugurat in Aprilie 2005 oferind la ora actuala cele mai bune servicii hoteliere din orasul nostru. Hotelul de trei Stele va pune la dispozitie 24 camere de doua paturi si 5 apartamente, dotate individual cu cabina de dus, posibilitatea conectarii la internet, telefon, televizor, minibar. Mai putem pune la dispozitia clientilor nostrii sauna, servicii de transport intern, taxi.

Restaurantul Sugas isi continua cu mandrie lunga sa traditie de a-si deservi oaspetii din bucataria secuiasca si internationala. Renovat intr-un elegant stil vienez, localul are cinci arii distincte pentru savurarea delicioaselor preparate culinare.

Intr-o atmosfera eleganta va sta la dispozitie restaurantul propriu zis, cu 200 de locuri unde se pot organiza diferite evenimente aici spatiul generos este compartimentat cu ajutorul unor coloane finisate in maniera stucco-venetiana, ceea ce creaza oanumita intimitatepentru fiecare zona. Tablourile care decoteaza peretii restaurantului sunt reproduceri marite ale unor fotografii vechi ale orasului Sfantu Gheorghe.

Capacitate: 64 locuri in 31 camere

Facilitati unitate

baie in camera
camera cu TV
camere cu balcon
frigider in camera
incalzire centrala
internet in camera
minibar in camera
telefon in camera
uscator de par

Facilitati camere

bar
parcare
seif la receptie
terasa
transport auto
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Sfantu Gheorghe

Cele mai vizitate!

484.55 kb