Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Pensiunea Camves Inn din Sarasau

Pensiunea Camves Inn, inaugurata la inceputul lunii decembrie 2011, este situata in centrul Maramuresului istoric, la iesirea din Sighetu Marmatiei spre Sapanta, pe Dn19.

Pensiunea Camnves Inn dispune de 26 de locuri de cazare, clasate la 4 margarete, in 8 camere cu 2 paturi individuale și 5 camere cu pat matrimonial, fiecare cu baie proprie. Toate camerele sunt dotate cu Tv Led, mini-bar, mobilier din lemn masiv, fiind foarte bine finisate cu materiale de inalta calitate. De asemenea, toate baile dețin cabina de duș, priza pentru aparat de barbierit, uscator de par și proasoape.

Restaurantul pensiunii, foarte spațios, cu o capacitate de 80 de locuri, ofera posibilitatea de a organiza diverse evenimente de mici dimensiuni (aniversari, majorate, petreceri, mese festive etc. )

Alte servicii disponibile: internet wifi, tel/fax, mașina de spalat, parcare iluminata, inchiriat biciclete, jocuri de societate etc.

Zona este incarcata de istorie, obiceiuri și tradiții și binecuvantata cu un relief de o deosebita frumusețe, completata de arhitectura tradiționala specifica Maramureșului, cu porți sculptate in lemn, biserici din piatra sau din lemn.

Capacitate: 26 locuri in 13 camere

Facilitati unitate

baie in camera
camera cu TV
camere cu balcon
incalzire centrala
internet in camera
minibar in camera
uscator de par

Facilitati camere

fax
frigider in unitate
internet wireless
masa de ping-pong
parcare
restaurant
terasa
tichete de vacanta
TV in living
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Sarasau

Cele mai vizitate!

484.98 kb