Oferte cazare

Pensiunea Pui de Urs  Nr. Stele

Cazare  Zona Moeciu
70 lei / Camera dubla matrimoniala

Situata in Moeciu de Sus, Pensiunea Pui de Urs va asteapta sa petreceti o vacanta linistita intr-o zona deosebita departe de zgomotul orasului, la doar 10 km de Castelul Bran. Va punem la dispozitie:- 6 camere cu grup sanitar propriu si tv. - Living dotat cu bar, sala de conferinta, semineu, mese si...

   

Cazare

Casa de vacanta Diana din Rau de Mori

Este situata in Tara Hategului, la o distanta de 30 de km de Hateg, la poalele Muntilor Retezat, pe teritoriul comunei Rau de Mori.

"Casa Diana" a pune la dispozitie servicii de cazare, intr-un spatiu si o ambianta placuta destinata relaxarii. Va sunt puse la dispozitie 2 dormitoare la etaj + o baie pe hol, iar la parterul casei se afla living-ul, bucataria si o baie. Incalzirea se face pe baza unui semineu cu centrala.

In curtea din spate este amenajat un gratar/barbeque acoperit si o terasa de asemenea acoperita unde se poate lua masa. In curtea din fata este un leagan rustic unde va puteti relaxa.

Accesul se face cu autoturismul pe Dn 68 (intersectia din apropierea localitatii Carnesti) si apoi Dj 685, sau Dn 66 (din localitatea Santamarie Orlea, langa Hateg) si apoi Dj 686. Tot parcursul drumului este asfaltat.

Obiective turistice:
-barajul Gura Apei;
-biserica medievala Ostrov;
-biserica Santamarie Orlea;
-castelul Berthelot;
-cetatea Colt;
-manastirea Prislop;
-ruinele de la Ulpia Traiana Sarmisegetusa;
-lacul Bucura.

Capacitate: 9 locuri in 2 camere

Facilitati unitate

baie pe hol
camera cu TV
incalzire centrala
uscator de par

Facilitati camere

acces la bucatarie
foisor in curte
frigider in unitate
living
parcare
semineu
terasa
TV in living
gradina/curte
gratar/barbeque
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Rau de Mori

Cele mai vizitate!

485.07 kb