Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Motel La Vatra din Radauti

Situat in Radauti (la 1 km de Manastirea Bogdana, la 16 km de Manastirea Sucevita si la 30 km de Manastirea Putna), Motel-Restaurant “La Vatra” (fosta “Casa Alba”) vine in intampinarea dumneavoastra cu un meniu variat si cu o unitate de cazare primitoare si eleganta, locatie structurata pe 2 categorii de confort:
2*- aripa veche - 6 camere
3*- aripa noua - 10 camere si 1 apartament.
SERVICIILE - room-service, calcatorie-spalatorie, sala de biliard, free wireless internet, parcare, rent-a-car, info turism, Digi tv (Digi Sport si Gsp Tv), CAMERELE -dotate cu aer conditionat, tv flat, mini-frigider, mobilier din lemn masiv, PETRECERILE de week-end, cat si cei 10 ANI DE EXPERIENTA in domeniul turismului, amabilitatea personalului, priceperea bucatarilor constituie doar o parte din elementele care pot face diferenta intre noi si competitori, motivandu-va pe dumneavoastra, oaspetii nostri, sa intrati si sa reveniti intr-o unitate in care clientul este pus pe primul loc.
De amintit ca putem gazdui si evenimentele importante din viata dumneavoastra (nunti, cumetrii etc) prin organizarea meselor aferente de pana la 200 persoane.
Asadar, convinsi fiind de faptul ca va putem oferi zilnic o masa buna si o sedere linistita, cat si, ocazional, o petrecere deosebita, va asteptam sa ne vizitati si sa ne cunoastem!
Dan Vatra

Capacitate: 40 locuri in 18 camere

Facilitati unitate

aer conditionat
baie in camera
camera cu TV
camere cu balcon
frigider in camera
incalzire centrala
internet in camera
minibar in camera

Facilitati camere

bar
biliard
discoteca
fax
frigider in unitate
gradina curte
internet wireless
living
parcare
restaurant
room service
spalatorie
tichete de vacanta
TV in living

* Mic de jun : 15 lei

* Masa pranz : 20 lei

* Cina : 15 lei

* Pret inchiriere integral, pentru intreaga capacitate : 2000 lei / zi

Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Radauti

Cele mai vizitate!

489.43 kb