Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Casa Mura din Predeal

Casa Mura este situata in Predeal, pe strada George Cosbuc nr. 26, in cartierul Forestier, in apropierea partiei de schi alpin (cca. 5min), si va asteapta intr-un cadru pitoresc, la poalele padurii, cu o deschidere panoramica extraordinara catre crestele muntilor Bucegi.


Casa are finisaje moderne, adica tamplarie pvc cu geamuri termopan, gresie, centrala proprie (apa calda si caldura permanent in sezonul rece) si va pune la dispozitie un apartament cu trei camere, o garsoniera si doua camere duble.


Pe langa confortul cazarii dat de prezentarea anterioara, turistii mai pot beneficia de o curte de 1000 mp, cu loc de parcare pentru masini, doua gratare, o terasa unde se poate servi masa, face plaja sau admira peisajul, un spatiu de joaca pentru copii .


Va asteptam!

Capacitate: 12 locuri in 4 camere

Facilitati unitate

baie in camera
camera cu TV
frigider in camera
incalzire centrala
internet in camera

Facilitati camere

acces la bucatarie
foisor in curte
frigider in unitate
internet wireless
living
loc amenajat de joaca
parcare
plata cu cardul
terasa
transport auto
TV in living
gradina/curte
gratar/barbeque

* Pret inchiriere integral, pentru intreaga capacitate : 700 lei / zi

Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Predeal

Cele mai vizitate!

484.41 kb