Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Tabere Junior din Predeal

Conceptul Tabere Junior reprezinta o alternativa pentru o vacanta perfecta pe parcursul a patru anotimpuri, o modalitate de a invata dragostea si respectul pentru natura, prin intermediul unor activitati inedite si o cale spre socializare si autocunoastre, prin joc si distractie, intr-o locatie de vis, pe Valea Prahovei in Predeal.

Programul Tabere Junior propune o diversitate foarte larga de activitati in taberele de schi si snowboard, in taberele de cercetasi si aventura, in taberele de mountain-bike, tenis si scuba-diving. Activitatile propuse sunt: schi, snowboard, catarare, rapel, pod indian, tiroliana, parc aventura, drumetie, orientare turistica, tir cu arcul, ehitatie, mountain-bike, tenis, scuba-diving, foc de tabara, concursuri, premiere si multe alte surprize.

Echipa Tabere Junior ofera discount-uri si gratuitati pentru gradinite, scoli si grupuri organizate.
Tabere Junior va asteapta cu mic cu mare sa petreceti o vacanta de neuitat alaturi de echipa noastra.

Capacitate: 70 locuri in 35 camere

Facilitati unitate

baie in camera
camera cu TV
incalzire centrala

Facilitati camere

parcare
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Predeal

Cele mai vizitate!

481.39 kb