Oferte cazare

Pensiunea Pui de Urs  Nr. Stele

Cazare  Zona Moeciu
70 lei / Camera dubla matrimoniala

Situata in Moeciu de Sus, Pensiunea Pui de Urs va asteapta sa petreceti o vacanta linistita intr-o zona deosebita departe de zgomotul orasului, la doar 10 km de Castelul Bran. Va punem la dispozitie:- 6 camere cu grup sanitar propriu si tv. - Living dotat cu bar, sala de conferinta, semineu, mese si...

   

Cazare

Cabana Casa Craita din Plaiul Foii

Vacanta pentru sufletul tau!

Cabana este situata la poalele Pietrei Craiului, intr-o zona cu un pitoresc aparte!

Va invitam in atmosfera de basm a Casei Craita, oferind cazare in camere rustice, bucatarie utilata complet, living cu semineu, sauna iar in curte foisor pentru gratar. De asemenea oferim informatii despre rutele montane si traseele de alpinism din zona. In situatia in care se solicita asiguram ghid montan cu foarte mare experienta. La dorinta dumneavoastra se pot organiza plimbari cu caruta ori sania trasa de cai sau chiar echitatie.

Aerul curat, susurul apei cristaline, padurea falnica si mandra, muntele maret care te copleseste si care arde in asfintit, te imbie la drumetii pe poteci marcate, batute de cei dornici sa se regaseasca, de cei care evadeaza din zbuciumul cotidian si cauta libertatea, energia, misterul si simplitatea naturii. Cei curajosi si echipati corespunzator pot practica alpinismul de orice nivel sau mountainbike.

Dimineata puteti servi o ceasca fierbinte de cafea, la poalele impunatorului versant vestic al Pietrei Craiului ce ascunde o gama variata din flora si fauna specifica zonei, care fac parte integranta din Parcul National Piatra Craiului.

Va asteptam cu drag sa va bucurati si sa va incarcati cu energia benefica a zonei!

Capacitate: 12 locuri in 3 camere

Facilitati unitate

baie pe hol
camere cu balcon
incalzire centrala

Facilitati camere

acces la bucatarie
echitatie
foisor in curte
frigider in unitate
gradina curte
gratar barbeque
living
loc amenajat de joaca
parcare
rau in curte
sala de mese
sanie trasa de cai
sauna
se accepta animale
semineu
terasa
TV in living

* Pret inchiriere integral, pentru intreaga capacitate : 500 lei / zi

Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Plaiul Foii

Cele mai vizitate!

485.79 kb