Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Pensiunea Roua Sat Bistrita din Piatra Neamt

Pensiune eleganta, cu o capacitate de 20 de locuri in 10 camere, dispunand de un salon resturant de 40 de locuri si un salon separat pentru mic dejun de 14 locuri, situata la 4 km de centrul orasului Piatra-neamt, la iesirea spre Bicaz. Restaurantul dispune de un meniu variat care poate satisface gusturile oricarui gurmand.Principalele obiective turistice aflate in vecinatatea pensiunii sunt:
Partia de schi din Piatra Neamt(4 km), Manastirea Bistrita(2 km), Barajul de la Bicaz(25 km), Cheile Bicazului(55 km), Statiunea Durau(80 km), Statiunile balneare Baltatesti si Oglinzi(40 km), Cetatea Neamtului(50 km), Casa memoriala “ Ion Creanga”-humulesti(50 km spre Tg. Neamt), Parcul Cozla si gradina zoologica din Piatra-neamt, Curtea si Biserica domneasca din Piatra-neamt, Ruinele cetatii geto-dacice de la Batca Doamnei Piatra Neamt (petrodava), Biserica "Sf. Ioan", Biserica "Schimbarea la fata", Biserica "Adormirea Maicii Domnului", Biserica "Buna Vestire", Schitul Doamna, Sinagoga Catedrala, Strandul din Piatra Neamt.

Capacitate: 20 locuri in 10 camere

Facilitati unitate

baie in camera
camera cu TV
camere cu balcon
incalzire centrala
internet in camera
uscator de par

Facilitati camere

bar
fax
internet prin cablu
internet wireless
parcare
plata cu cardul
restaurant
room service
sala de mese
terasa
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Piatra Neamt

Cele mai vizitate!

485.9 kb