Oferte cazare

Pensiunea Pui de Urs  Nr. Stele

Cazare  Zona Moeciu
70 lei / Camera dubla matrimoniala

Situata in Moeciu de Sus, Pensiunea Pui de Urs va asteapta sa petreceti o vacanta linistita intr-o zona deosebita departe de zgomotul orasului, la doar 10 km de Castelul Bran. Va punem la dispozitie:- 6 camere cu grup sanitar propriu si tv. - Living dotat cu bar, sala de conferinta, semineu, mese si...

   

Cazare

Pensiunea Roua Sat Bistrita din Piatra Neamt

Pensiune eleganta, cu o capacitate de 20 de locuri in 10 camere, dispunand de un salon resturant de 40 de locuri si un salon separat pentru mic dejun de 14 locuri, situata la 4 km de centrul orasului Piatra-neamt, la iesirea spre Bicaz. Restaurantul dispune de un meniu variat care poate satisface gusturile oricarui gurmand.



Principalele obiective turistice aflate in vecinatatea pensiunii sunt:
Partia de schi din Piatra Neamt(4 km), Manastirea Bistrita(2 km), Barajul de la Bicaz(25 km), Cheile Bicazului(55 km), Statiunea Durau(80 km), Statiunile balneare Baltatesti si Oglinzi(40 km), Cetatea Neamtului(50 km), Casa memoriala “ Ion Creanga”-humulesti(50 km spre Tg. Neamt), Parcul Cozla si gradina zoologica din Piatra-neamt, Curtea si Biserica domneasca din Piatra-neamt, Ruinele cetatii geto-dacice de la Batca Doamnei Piatra Neamt (petrodava), Biserica "Sf. Ioan", Biserica "Schimbarea la fata", Biserica "Adormirea Maicii Domnului", Biserica "Buna Vestire", Schitul Doamna, Sinagoga Catedrala, Strandul din Piatra Neamt.

Capacitate: 20 locuri in 10 camere

Facilitati unitate

baie in camera
camera cu TV
camere cu balcon
incalzire centrala
internet in camera
uscator de par

Facilitati camere

bar
fax
internet prin cablu
internet wireless
parcare
plata cu cardul
restaurant
room service
sala de mese
terasa
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Piatra Neamt

Cele mai vizitate!

485.37 kb