Oferte cazare

Pensiunea Pui de Urs  Nr. Stele

Cazare  Zona Moeciu
70 lei / Camera dubla matrimoniala

Situata in Moeciu de Sus, Pensiunea Pui de Urs va asteapta sa petreceti o vacanta linistita intr-o zona deosebita departe de zgomotul orasului, la doar 10 km de Castelul Bran. Va punem la dispozitie:- 6 camere cu grup sanitar propriu si tv. - Living dotat cu bar, sala de conferinta, semineu, mese si...

   

Cazare

Cabana Cetatile Ponorului din Padis

Cabana turistica Cetatile Ponorului se afla in renumita zona turistica Padis din Muntii Apuseni, la o altitudine de 1079 m, in imediata apropiere (1 kilometru) a obiectivului turistic numarul unu din zona, complexul carstic Cetatile Ponorului, pe drumul forestier din Valea Cetatilor, la 1, 5 km in amonte de Cantonul Silvic Ponor.

Pentru majoritatea obiectivelor turistice din zona (circuitul Cetatilor Ponorului, Circuitul Galbenei, Ghetarul Focul Viu, Circuitul Lumea Pierduta, Poiana Ponor, Circuitul Groapa de la Barsa, etc. ) cabana are o pozitionare foarte avantajoasa.

Se poate ajunge la Cabana de pe comunicatiile Oradea - Deva, prin Sudrigiu, sau Oradea - Cluj Napoca, din Huedin.

Din saua `la Scarita` din Balileasa, parasiti drumul forestier Rachitele - Padis - Pietroasa, intrand pe o ramificatie a acestuia, care insoteste Valea Cetatilor pana la locul numit La Grajduri, o poiana in dreapta drumului cu loc de campare, grajduri ale localnicilor si un punct alimentar.

In stanga drumului se afla Cantonul Silvic Ponor, un drum de tractor care duce in Poiana Ponor si un izvor. De aici, drumul forestier continua inca 1, 5 kilometri, trece pe langa intrarea in Circuitul Cetatilor Ponorului si Circuitul Galbenei si ajunge la o intersectie, de unde, in stanga, se zareste cabana Caput (speologie). In intersectie o luati la dreapta pe Valea Seaca si la 100 de metri se afla Cabana Cetatile Ponorului.

Cabana este dotata cu sobe cu lemne in fiecare camera, curent electric de la generator.

Va asteptam!

Capacitate: 60 locuri in 20 camere

Facilitati unitate

baie in camera
baie pe hol
sobe de teracota

Facilitati camere

bar
gratar barbeque
parcare
restaurant
sala de mese
se accepta animale
semineu
transport auto
TV in living

* Mic de jun : 12 lei

* Masa pranz : 25 lei

* Cina : 20 lei

Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Padis

Cele mai vizitate!

486.21 kb