Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Pensiunea Cristiana din Murighiol

Pensiunea "Cristiana" este situata in Delta Dunarii, pe malul Lacului Murighiol, la intrarea in Murighiol, pe partea stanga.
Pozitionarea in inima Deltei Dunarii, face din Pensiunea Cristiana un loc ideal pentru a petrece clipe de relaxare, pentru organizarea de excursii cu barca sau salupa si expeditii de cercetare, pescuit si vanatoare in zonele de interes ale deltei : Rosu, Matita, Sulina, Dranov, Cuibul cu lebede, Holbina, Trei Iezere etc.

Paradisul salbatic intins pe o suprafata de 4200 km patrati, "unul dintre ultimele sanctuare ale naturii", este un tinut exotic cu peste 1200 de specii de copaci si plante, cu cea mai bogata fauna ornitologica de pe continent (mai mult de 300 de specii, printre care colonii unice de pelicani) si ihtiologica (reprezentata de cca 100 de specii, din care amintim crapul, stiuca, heringul de Dunare si sturionii, de la care se obtine pretiosul caviar).

Cea mai mare rezervatie de tinuturi umede din Europa, Delta Dunarii a fost declarata in anul 1990, cu sprijinul Unesco, Rezervatie a Biosferei. La 2, 5 km de pensiune, pe malul drept al bratului Sfantu Gheorghe, se afla cetatea Halmyris. Urmele arheologice descoperite in zona dateaza din prima si a doua epoca a fierului, epoca romana si perioada medievala. Cetatea a cunoscut mai multe etape evolutive : fortificatie romana de pamant, castru de piatra, fortificatie romana tarzie. Langa aceasta cetate, spre vest, se afla o intinsa asezare civila din aceeasi perioada.

Pensiunea are o cotatie de trei margarete, iar capacitatea acesteia este de 25 de locuri in camere organizate atfel :
� 5 camere duble dotate cu baie, aer conditionat, televizor cu satelit, frigider;
2 camere triple dotate cu aer conditionat, frigider si tv.
� 2 apartamente dotate cu o baie, aer conditionat, frigider si doua televizoare cu satelit;
� 1 camera single;
� sala de mese cu o capacitate de 30 de locuri, care poate fi amenajata si ca sala de sedinte;
� parcare proprie;
� plimbari cu salupa proprie, cu o capacitate de max. 14 persoane [motor 140 cp Suzuki]pe bratul Sfantu Gheorghe, excursii la Uzlina, Rosu Litcov, Marea Neagra;
- plimbari cu barca pe lacul Murighiol.

Capacitate: 25 locuri in 12 camere

Facilitati unitate

aer conditionat
baie in camera
camera cu TV
frigider in camera
incalzire centrala

Facilitati camere

foisor in curte
frigider in unitate
gradina curte
living
parcare
restaurant
sala de mese
se accepta animale
terasa
TV in living
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Murighiol

Cele mai vizitate!

489.18 kb