Oferte cazare

Pensiunea Pui de Urs  Nr. Stele

Cazare  Zona Moeciu
70 lei / Camera dubla matrimoniala

Situata in Moeciu de Sus, Pensiunea Pui de Urs va asteapta sa petreceti o vacanta linistita intr-o zona deosebita departe de zgomotul orasului, la doar 10 km de Castelul Bran. Va punem la dispozitie:- 6 camere cu grup sanitar propriu si tv. - Living dotat cu bar, sala de conferinta, semineu, mese si...

   

Cazare

Pensiunea Merle Blanc din Moldovita

Pentru cei ce isi doresc liniste si intimitate, pentru iubitorii de natura si drumetii, pentru cei curiosi sa inteleaga spiritul Bucovinei si sa afle povestile ei, exista pensiunea Casa cu Meri din Moldovita.

Amplasata intr-un cadru natural generos, aproape de padure, ea ofera ospitalitate si prilejul de a descoperi profunzimea legaturii dintre bucovineni si universul lor. Cele patru camere spatioase puse la dispozitia oaspetilor, fiecare cu baie proprie si incalzire centrala, ofera confortul necesar pentru petrecerea catorva zile placute intre obcini. Este locul in care legendele isi dau mana cu realitatea, ca sa sporeasca zestrea de spiritualitate a zonei. Despre locuri, oameni si traditii va va povesti, in mijlocul naturii, gazdasul, fosrte bun cunoscator al padurilor, scriitor si publicist, redactor la revista "Romania pitoreasca", pasionat de natura salbatica.

Capacitate: 8 locuri in 4 camere

Facilitati unitate

baie in camera
camera cu TV
camere cu balcon
incalzire centrala

Facilitati camere

acces la bucatarie
ferma proprie
frigider in unitate
internet prin cablu
internet wireless
livada
living
parcare
sala de mese
sanie trasa de cai
semineu
spalatorie
transport auto
TV in living
gradina/curte
gratar/barbeque

* Mic de jun : 12 lei

Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Moldovita

Cele mai vizitate!

486.29 kb