Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Vila Anca din Mamaia

Vila Anca este situata la aproximativ 300 m de malul marii, oferind turistilor accesul imediat la cele 3 plaje frumos amenajate din apropiere sau la cele din statiunea Mamaia.
Locatia dispune de 4 apartamente si 8 camere duble elegante si foarte spatioase (apartamentele au suprafete intre 30-50 mp, iar camerele duble intre 18-30 mp).
Toate camerele au bai proprii, sunt dotate cu mini bar si aer conditionat, majoritatea acestora dispunand si de balcon sau terasa.
La demisolul imobilului se afla bucataria complet utilata (frigidere, aragaz, cuptor cu microunde, vesela)ce poate fi utilizata. In imediata vecinatate se afla o sala de mese cu o capacitate totala de 48 locuri de servit masa.
Curtea vilei este amenajata cu mobilier de gradina din lemn, gratar, loc de joaca pentru copii si gazduieste totodata 5 locuri de parcare.
Receptia de aproximativ 100 mp este deosebit decorata, si constituie ambientul perfect pentru savurarea unei cafele aromate.
Linistea si discretia zonei ofera cadrul ideal pentru petrecerea unui sejur de neuitat la malul marii.
Vila Anca este deschisa tot timpul anului.
Accesul se poate face venind dinspre statiunea Mamaia spre orasul Navodari, pe partea dreapta( apox 2 km de statiunea Mamaia), in centrul cartierului rezidential de vile.

Capacitate: 32 locuri in 12 camere

Facilitati unitate

aer conditionat
baie in camera
camera cu TV
camere cu balcon
minibar in camera

Facilitati camere

acces la bucatarie
frigider in unitate
internet prin cablu
living
loc amenajat de joaca
parcare
sala de mese
terasa
TV in living
gradina/curte
gratar/barbeque
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Mamaia

Cele mai vizitate!

486.67 kb