Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Casa de vacanta All In Delta din Mahmudia

All in Delta va pune la dispozitie 2 camere cu bai proprii, intrari separate din terasa, acces la bucatarie, gratar, plimbari cu barca, momeala vie.

Camerele au mobilier nou, pardoseala din gresie, site la geamuri, paturi individuale de cate o persoana, cu saltele relaxa noi, care pot fi unite formand un imens pat matrimonial sau, cand situatia o cere despartite pentru pescari.

Baile din fiecare camera sunt dotate cu boiler electric, wc, chiuveta si dus fara cabina.
Terasa e incapatoare, cu loc de pregatit si servit masa.

Pe langa dotarile din camere si terasa, venim in sprijinul dvs cu aparate de uz casnic sau electrice, in limita disponibilitatilor.
-plimbari cu barca, la 80lei/ora de mars, pentru maxim 5 persoane, combustibil inclus, cu insotitor
-transfer la pescuit, pentru 100lei/zi, (sunteti lasat pe mal, de unde veti fi recuperati la o ora stabilita, sau, la cerere.

La fata locului va veti convinge ca detaliile noastre corespund cu realitatea, insa avem pretentia la acelasi tratament si din partea dvs!


Va invitam deci, sa fiti sinceri inca de la inceput in privinta nr de adulti si de copii ce va insotesc, inlaturand astfel surprizele neplacute din momentul intalnirii.


Probabil ca aceasta ultima fraza va inlatura orice neplaceri, ne va convinge si pe noi ca, chiar daca nu putem trai din turism, merita macar sa ne facem prieteni, care sa vina, sa revina si sa vina iar. . .

Capacitate: 4 locuri in 2 camere

Facilitati unitate

baie in camera

Facilitati camere

acces la bucatarie
foisor in curte
frigider in unitate
gradina curte
gratar barbeque
internet wireless
parcare
se accepta animale
terasa
transport auto

Inapoi la Cazare Mahmudia

Cele mai vizitate!

485.94 kb