Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Popas Turistic Jean din Luna de Sus

Va invitam sa fiti oaspetii unei unitati de cazare cu 20 de locuri de cazarea in 10 casute, amplasata in mijlocul unei livezi pentru a va oferi maximul de liniste si confort, pentru o sedere de neuitat. Este locul ideal de popas daca sunteti in tranzit, calatorie de afaceri sau concediu, oferindu-va astfel oportunitatea de a va bucura de frumusetile acestei zone.

Popasul turistic Jan, gestionat de Sc Service Serban Srl, este situat pe str. Mihai Eminescu, sat Luna de Sus, comuna Floresti. Satul Luna de Sus este asezat in centrul judetului Cluj, la o distanta de 12 km vest de municipiul Cluj-napoca, la intersectia paralelei de 46░44aEÖ 34aEŁ latitudine nordica cu meridianul de 23░26aEÖ10aEŁ longitudine estica. Satul se invecineaza cu localitatile Floresti (3, 8 km distanta), Suceagu (6, 1 km distanta), Gilau (4, 2 km distanta), Somesu Rece (5, 1 km distanta), Stolna (4, 5 km distanta) si Vlaha (3, 9 km distanta).

Capacitate: 20 locuri in 10 camere

Facilitati camere

bar
biliard
foisor in curte
livada
masa de ping-pong
parcare
sala de conferinte
sala de mese
se accepta animale
terasa
gradina/curte
gratar/barbeque
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Luna de Sus

Cele mai vizitate!

482.99 kb