Oferte cazare

Pensiunea Iubesc Marea  Nr. Stele

Cazare  Zona Costinesti
78 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea este situata in zona de vile cea mai cautata din Costinesti si se afla extrem de aproape de faleza (din balcoane puteti admira marea). Cazarea se face in camere duble mari, cu baie proprie. Camerele au cel putin 1 balcon din care se vede marea.

   

Cazare

Popas Turistic Jean din Luna de Sus

Va invitam sa fiti oaspetii unei unitati de cazare cu 20 de locuri de cazarea in 10 casute, amplasata in mijlocul unei livezi pentru a va oferi maximul de liniste si confort, pentru o sedere de neuitat. Este locul ideal de popas daca sunteti in tranzit, calatorie de afaceri sau concediu, oferindu-va astfel oportunitatea de a va bucura de frumusetile acestei zone.

Popasul turistic Jan, gestionat de Sc Service Serban Srl, este situat pe str. Mihai Eminescu, sat Luna de Sus, comuna Floresti. Satul Luna de Sus este asezat in centrul judetului Cluj, la o distanta de 12 km vest de municipiul Cluj-napoca, la intersectia paralelei de 4644aE 34aE latitudine nordica cu meridianul de 2326aE10aE longitudine estica. Satul se invecineaza cu localitatile Floresti (3, 8 km distanta), Suceagu (6, 1 km distanta), Gilau (4, 2 km distanta), Somesu Rece (5, 1 km distanta), Stolna (4, 5 km distanta) si Vlaha (3, 9 km distanta).

Capacitate: 20 locuri in 10 camere

Facilitati camere

bar
biliard
foisor in curte
livada
masa de ping-pong
parcare
sala de conferinte
sala de mese
se accepta animale
terasa
gradina/curte
gratar/barbeque
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Luna de Sus

Cele mai vizitate!

482.91 kb