Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Pensiunea La Toderica din Lotrioara

Frumoasa ca o fecioara, Valea Lotrioarei asteapta sa fie descoperita de turistii care prefera sa cunoasca nemijlocit natura. La numai 30 de minute de mers cu masina din Sibiu pe salbatica si impunatoarea Vale a Oltului, la limita cu pitoreasca tara a Olteniei, dar si in vecinatatea Fagarasilor, Valea Lotrioarei este strabatuta de raul cu acelasi nume care anima linistea pe care, uneori, tacerea inaltimilor impadurite o face aproape supranaturala.
Pensiunea "La Toderica" este situata la 33 km de Sibiu pe valea Lotrioarei. Ofera cazare in 7 camere confortabile, amenajate modern.

Dispune de incalzire centrala, bar cu circuit inchis, sala de conferinte, parcare, curte cu gratar, teren de sport, livada, rau in curte, bucatarie complet utilata, room service, terasa, foisor in curte, living cu televizor, sala de mese, semineu.

Acces de pe Dn 7 Sibiu - Ramnicu Valcea la intrarea in localitatea Lazaret dinspre Sibiu. Pensiunea este situata la 5 km de mers pe drumul ce strabate pitoreasca Vale a Lotrioarei.
Organizam drumetii in imprejurimi pe trasee montane, plimbari cu sania trasa de cai[iarna] precum si excursii cu microbuzul pensiunii in statiunile din apropiere: Voineasa, Balea Lac, Caciulata, Paltinis. Se pot desfasura activitati de pescuit in raul Lotrioara si Olt.
La cerere se poate oferi si masa-bucatarie traditionala romaneasca.
Va asteptam cu drag.
Activitatea Este Suspendata Temporar Ptr. Lucrari De Renovare! ! !
Activitatea Este Suspendata Temporar Ptr. Lucrari De Renovare! ! !

Capacitate: 14 locuri in 7 camere

Facilitati unitate

baie pe hol
incalzire centrala

Facilitati camere

acces la bucatarie
bar
foisor in curte
frigider in unitate
gradina curte
gratar barbeque
livada
living
loc amenajat de joaca
parcare
rau in curte
room service
sala de conferinte
sala de mese
se accepta animale
semineu
terasa
teren de sport
transport auto
TV in living
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Lotrioara

Cele mai vizitate!

489.14 kb