Oferte cazare

Pensiunea Iubesc Marea  Nr. Stele

Cazare  Zona Costinesti
78 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea este situata in zona de vile cea mai cautata din Costinesti si se afla extrem de aproape de faleza (din balcoane puteti admira marea). Cazarea se face in camere duble mari, cu baie proprie. Camerele au cel putin 1 balcon din care se vede marea.

   

Cazare

Hotel Lacu Rosu din Lacu Rosu

Daca va este dor de o desprindere memorabila de cotidian, intr-o ambianta placuta, va asteapta Hotelul si Restaurantul Lacu - Rosu, in orice anotimp, asigurandu-va laolalta: odihna, ospitalitate, confort si prilej de multe amintiri frumoase.

Puteti face plimbari si drumetii incantatoare prin imprejurimi, urmarind marcajele turistice prin codrul de brazi insorit, savurand frumusetea naturii neatinse. Cei dornici de aventura pot descoperi tainele ascunse ale regiunii cu ajutorul unor ghizi experimentati.

Daca ati ajuns la Lacu - Rosu, fiti oaspetele nostru, si, cu siguranta, veti dori sa reveniti.

La noi va veti putea bucura de imaginea pitoreasca pe care o ofera Lacul Rosu si Cheile Bicazului: trunchiurile seculare din oglinda lacului, stancile uriase care ating cerul, paraurile zburdalnice si cascadele ce cad in adancuri.

Puteti face plimbari si drumetii incantatoare prin imprejurimi, urmarind marcajele turistice prin codrul de brazi insorit, savurand frumusetea naturii neatinse. Cei dornici de aventura pot descoperi tainele ascunse ale regiunii cu ajutorul unor ghizi experimentati. Daca ati ajuns la Lacu-rosu, fiti oaspetele nostru, si, cu siguranta, veti dori sa reveniti.

Va asteptam!

Capacitate: 80 locuri in 36 camere

Facilitati unitate

baie in camera
camera cu TV
camere cu balcon
frigider in camera
incalzire centrala
internet in camera
minibar in camera
telefon in camera

Facilitati camere

bar
fax
gratar barbeque
internet wireless
living
masa de ping-pong
parcare
plata cu cardul
restaurant
room service
sala de conferinte
sala de mese
sanie trasa de cai
seif la receptie
solarium
spalatorie
terasa
teren de sport
transport auto
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Lacu Rosu

Cele mai vizitate!

490.35 kb