Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Pensiunea Alexia din Iasi

Pensiunea Alexia este situata in cea mai aerisita zona a Iasului, dar in acelasi timp la numai cateva minute de centrul orasului si de aeroport.

Imaginati-va o pensiune de lux, construita si finalizata in 2008, in care sa nu fiti decat dumneavoastra si personalul de deservire, cu o gradina intreaga si restaurant numai la dispozitia dumneavoastra.

Situata intr-o zona de padure, pensiunea Alexia este o constructie cu 8 camere cu bai proprii, aer conditionat, televizor, internet si minibar.

Restaurantul cu bar este de o capacitate de 150 de locuri, dispunand de salon fumatori si de salon nefumatori, si o frumoasa terasa in aer liber de 100 de persoane in care puteti savura meniuri alese, pregatite cu grija de catre personalul nostru.

Capacitate: 14 locuri in 8 camere

Facilitati unitate

aer conditionat
camera cu TV
internet in camera
minibar in camera

Facilitati camere

bar
internet prin cablu
parcare
restaurant
sala de conferinte
terasa

* Mic de jun : 20 lei

Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Iasi

Cele mai vizitate!

481.05 kb