Oferte cazare

Pensiunea Iubesc Marea  Nr. Stele

Cazare  Zona Costinesti
78 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea este situata in zona de vile cea mai cautata din Costinesti si se afla extrem de aproape de faleza (din balcoane puteti admira marea). Cazarea se face in camere duble mari, cu baie proprie. Camerele au cel putin 1 balcon din care se vede marea.

   

Cazare

Pensiunea Andrea din Gorgova

Cazare
Pensiunea are 16 locuri de cazare in camere de 2-3 paturi, apa calda, dusuri, wc -uri bucatarie televiziune cablu, congelatoare, frigidere, livingroom spatios.

Avem un loc separat pentru curatat peste cu apa curenta si plasa de tantari. Pestele curatat aici se poate congela si transporta acasa in lazi frigorifice. De asemenea avem loc amenajat special pentru a face un gratar sau un bors de peste in ceaun.

Mai asiguram barci de aluminiu, cu motoare de 15 - 20 Cp (daca aveti permis de conducere pentru barci de agrement). Barcile pot transporta maximum 4 persoane. La cerere putem asigura si personal pentru a conduce barcile. Exista posibilitatea de aface excursii cu salupa rapida a pensiunii la celelalte brate sau turul Deltei.

Oferim mancare ungureasca, romaneasca sau specific lipoveneasca la cerere. In caz ca oaspetii doresc mancare in regim propriu, au la dispozitie o bucatarie bine echipata, cu frigidere, congelatoare, aragaz de gatit, etc. Www. Dunadelta. Dweb. Ro, www. Dunadelta. 99k. Org

Capacitate: 16 locuri in 7 camere

Facilitati unitate

baie pe hol
camera cu TV
frigider in camera
internet in camera
uscator de par

Facilitati camere

acces la bucatarie
bar
cutie de valori
foisor in curte
frigider in unitate
gradina curte
gratar barbeque
internet prin cablu
internet wireless
living
loc amenajat de joaca
parcare
restaurant
sala de conferinte
sala de mese
schimb valutar
se accepta animale
semineu
spalatorie
terasa
teren de sport
transport auto
TV in living
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Gorgova

Cele mai vizitate!

490.5 kb