Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Vila Nadia din Eforie Sud

Pentru a ajunge la Vila Nadia in primul rand trebuie sa fiti hotarati sa parasiti orasul aglomerat si poluat sau zonele montane, astfel ajungand in loc. Eforie Sud din jud. Constanta. Daca doriti un loc linistit si sa va rezervati cat mai mult timp pentru plaja sau ghiol (5 min. De mers pe jos si intr-o directie si in cealalta) atunci ne-ati gasit pe noi si suntem gata sa va intampinam cu 12 camere spatioase.

Indicatii si repere: ne aflam la intrarea in Eforie Sud ( cea dinspre Constanta), pe partea stanga veti vedea Sanatoriul de oase Eforie Sud, cum se termina Sanatoriul virati stanga astfel avand in dreapta Hotelul Flamingo si in stanga ce a mai ramas din gardul Sanatoriului. Dupa ce treceti de hotel virati dreapta si trebuie sa vedeti pe partea dreapta un gard inalt negru din fier forjat cu terenuri de tenis in interior acesta este gardul hotelului mai sus mentionat - urmariti gardul si exact unde se opreste acesta veti vedea o straduta ingusta ceea ce inseamna ca trebuie sa virati dreapta sau puteti lasa masina la sosea, daca intrati pe acea straduta si dati de un gard verde albastrui cu o casa zugravita in verde si galben inseamna ca ne-ati gasit ( si daca totusi nu am explicat cum trebuie ne puteti suna oricand sa va indrumam sau sa va luam de unde sunteti).
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la:
Numarul de telefon : 0724995057 (roxana),
E-mail cazarevilanadia@yahoo. Com
Id mess roxy1985ro.

Capacitate: 36 locuri in 12 camere

Facilitati unitate

baie in camera
baie pe hol
camera cu TV
camere cu balcon
frigider in camera

Facilitati camere

acces la bucatarie
frigider in unitate
loc amenajat de joaca
terasa
gradina/curte
gratar/barbeque
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Eforie Sud

Cele mai vizitate!

484.4 kb