Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Vila Green House din Eforie Nord

Vila functioneaza si in extrasezon (dispune de incalzire centrala). In extrasezon, pentru grupuri sau perioade mai lungi de 7 zile, pretul este negociabil.

Vila se afla la nu mai mult de 5 minute de mers pe jos de faleza, intr-o zona foarte linistita a statiunii.
Oferim cazare in 15 camere cu doua sau trei paturi, dotate cu Tv, baie proprie sau baie in hol, frigider, apa calda non-stop, centrala proprie. Veti avea la dispozitie si o bucatarie cu acces nelimitat, acces la fier de calcat si masa de calcat.

Incepand cu data de 1 iulie 2009 puteti viziona imagini ale camerelor in care va veti caza. Speram sa va scutim astfel de timpul pierdut si de efortul de a gasi un loc de cazare care sa va satisfaca toate cerintele si necesitatile. Pentru pozele deja existente accesati in pagina "Galerie Foto" link-ul "Nou: Vezi camera in care te vei caza! " sau accesand in sectiunea Tarife camera pe care doriti sa o vizionati.

Pentru rezervari va rugam sa achitati contravaloarea unei nopti de cazare in contul Ro37 Brma 0800 0809 7870 0000 deschis pe numele Costea Gina la Banca Romaneasca - sucursala Mangalia. Plata poate fi facuta prin ordin de plata sau depunere in contul curent la orice casierie a Bancii Romanesti. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne confirmati prin e-mail.

Unitatea beneficiaza de doua bucatarii puse la dispozitia clientilor (o bucatarie pentru camerele 1-10 si alta pentru camerele 11-15). Puteti viziona imagini cu bucatariile in sectiunea ``poze unitate``.

Oferim cazare in extrasezon. Vila dispune de incalzire centrala. Oferta se adreseaza atat celor ce doresc sa-si petreaca vacanta la mare cat si celor aflati pe litoral pentru o perioada indelungata (cu posibilitatea negocierii tarifului lunar).

De asemenea, avansul poate fi achitat si prin mandat postal.

Capacitate: 36 locuri in 15 camere

Facilitati unitate

aer conditionat
baie in camera
baie pe hol
camera cu TV
camere cu balcon
frigider in camera
incalzire centrala
minibar in camera

Facilitati camere

acces la bucatarie
fax
frigider in unitate
gradina curte
gratar barbeque
internet wireless
loc amenajat de joaca
parcare
terasa
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Eforie Nord

Cele mai vizitate!

488.16 kb