Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Vila Antaris din Eforie Nord

Vila Antaris, recent renovata este situata in Eforie Nord, a doua strada de la mare, in zona cea mai buna din statiune, intre plajele Debarcader si Belona, foarte aproape de mare, la doar 100 m. ( 3 minute) de plaja, in acelasi timp aflandu-se foarte aproape si de centrul statiunii, ceea ce ii confera o pozitie deosebita.

Vila este inconjurata de foarte multa verdeata. Zona, foarte linistita, abunda in aerosoli marini, precum si aer proaspat si racoros de padure, datorita vegetatiei ce inconjoara vila. Coroana copacilor inalti acopera vila creand o atmosfera de munte.

Vila Antaris dispune de o curte foarte mare ``2000 m2`` cu parcare gratuita pentru toate camerele.

Va ofera cazare in 12 camere, dotate cu pat dublu matrimonial, baie proprie cu cada de dus, tv, frigider, balcon foarte mare, la cerere se ofera pat pliant.

Cum se ajunge:
- Cum intrati in Eforie Nord, dinspre Constanta catre Eforie, ajungeti in centrul statiunii. In stanga ( str. Brizei ) se afla o statie de taxi. Faceti stanga pe langa statia de taxi si coborati spre mare. Apoi intrati a treia strada la dreapta, pe strada cu Politia. Cum ati facut dreapta, a doua constructie pe dreapta este Vila Antaris.

Acces aragaz, loc de gatit

Numar de cont: Ro57rzbr0000060004643824, deschis la Raiffeisen Bank Constanta

Vila este deschisa tot timpul anului, dispune de incalzire centrala.


Va asteptam.

Capacitate: 24 locuri in 12 camere

Facilitati unitate

baie in camera
camera cu TV
camere cu balcon
frigider in camera
incalzire centrala

Facilitati camere

frigider in unitate
gradina curte
gratar barbeque
parcare
terasa
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Eforie Nord

Cele mai vizitate!

483.55 kb