Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Casa Neacsu din Eforie Nord

Casa Neacsu din Eforie Nord va ofera cazare in 6 camere remarcate prin simplitete si eleganta, puse la dispozitia turistilor pentru un sejur confortabil, relaxant.
Casa Neacsu se afla la granita dintre vechea Eforie si cartierul nou de vile ( in primul rand ). De aici pana la mare faceti o mica plimbare de maximum 15 minute. Casa este situata pe o alee foarte linistita si cu multe locuri de parcare inclusiv un garaj.
Casa Neacsu va poate oferi cazare in camere cu bai personale, camere cu bai pe hol si camere cu balcon. Camerele sunt foarte spatioase si racoroase. In camere gasiti mobilier nou si televizoare conectate la o retea de cablu.
La parte aveti acces la o bucatarie moderna si dotata cu tot necesarul pentru pregatirea unor minuturi. In curte gasiti un gratar pe care il puteti folosi oricand.
Casa Neacsu mai are la parter un magazin alimentar unde gasiti preturi accesibile.
Noi incercam sa va oferim un concediu placut si ne dorim sa deveniti clientii nostri in fiecare an.
Preturile sunt negociabile in functie de numarul de zile si la a doua revenire in acelasi an va oferim o reducere de 10%.
Va Asteptam! ! !

Capacitate: 17 locuri in 6 camere

Facilitati unitate

baie cu cada
baie in camera
baie pe hol
camera cu TV
camere cu balcon
internet in camera
uscator de par

Facilitati camere

acces la bucatarie
foisor in curte
frigider in unitate
gradina curte
gratar barbeque
internet wireless
parcare
sala de mese
terasa
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Eforie Nord

Cele mai vizitate!

487.19 kb