Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Vila Mevas din Costinesti

Vila Mevas este o constructie noua. Amplasata la cateva minute de mare(aprox. 10 min). Are 15 camere ( 7 camere la parter si 8 la etaj cu balcoane).

Facilitati cazare: frigider in unitate, acces la 2 bucatarii(1 pe fiecare etaj), terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, loc amenajat de joaca ptr.copii,loc de parcare.

Facilitati camere: camere de 2 persoane(la cerere pat suplimentar ptr.a treia persoana), baie proprie,aer conditionat, minibar , TV(cablu)

Capacitate: 30 locuri in 15 camere

Facilitati unitate

aer conditionat
baie in camera
camera cu TV
camere cu balcon
minibar in camera

Facilitati camere

acces la bucatarie
foisor in curte
frigider in unitate
gradina curte
gratar barbeque
loc amenajat de joaca
parcare
terasa

Acoperire retele telefonice

vodafone
romtelecom
rds
orange
cosmote

Mentiuni

Toate preturile sunt valabile pentru o singura noapte de cazare/camera de 2 persoane.

* Check-in: 14:00, Check-out: 11:00, La anulare sejurului se pierde avansul platit sau se reprogrameaza sejurul in functie de camere disponibile. Copii de pana la 6 ani reducere 100% fara pat suplimentar. Pat suplimentar 30% din tariful unei camere/noapte. Aer conditionat 10 ron/noapte. Nu se accepta animale de companie. Pentru rezervar
Ultima actualizare : 08.08.2011

Inapoi la Cazare Costinesti

Cele mai vizitate!

486.81 kb