Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Casa de vacanta Ana - Maria din Cornu

Casa de vacanta Ana - Maria a fost special conceputa pentru a putea petrece cateva zile minunate in familie sau alaturi de prieteni dragi intr-o zona linistita si cu un aer curat.

Casa are la etaj 3 dormitoare spatioase cu mobilier nou. Unul dintre dormitoare are baie proprie. A doua baie de la etaj este situata intre cele 2 dormitoare.

La parter exista un living-room care detine o canapea si fotolii extensibile care la nevoie pot fi folosite. La parter se afla de asemenea bucataria dotata corespunzator, locul de luat masa si un grup sanitar prevazut cu dus.

Este situata in centrul localitatii Cornu, in apropierea parcului si a Primariei din comuna, pe strada Toamnei. Curtea este spatioasa cu 3 locuri de parcare, cu un foisor si loc de gratar.

Capacitate: 8 locuri in 4 camere

Facilitati unitate

baie cu cada
baie in camera
baie pe hol
camera cu TV
camere cu balcon
incalzire centrala

Facilitati camere

acces la bucatarie
foisor in curte
frigider in unitate
living
parcare
sala de mese
semineu
terasa
TV in living
gradina/curte
gratar/barbeque
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Cornu

Cele mai vizitate!

484.31 kb