Oferte cazare

Pensiunea Iubesc Marea  Nr. Stele

Cazare  Zona Costinesti
78 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea este situata in zona de vile cea mai cautata din Costinesti si se afla extrem de aproape de faleza (din balcoane puteti admira marea). Cazarea se face in camere duble mari, cu baie proprie. Camerele au cel putin 1 balcon din care se vede marea.

   

Cazare

Apartament Ambiance din Constanta

Apartamentul este intr-un bloc de locuinte, la etajul 1 din 4, amplasat in zona ultracentrala din Constanta. In spatele blocului se afla plaja Constanta (3 min), in partea de sud este zona veche, peninsulara, cu portul Tomis si piata Ovidiu, in partea de nord la mai putin de 5 km se afla statiunea Mamaia.

Zona abunda de parcuri, terase, cafenele, restaurante si magazine. Apartamentul este stradal, are peste 110 mp suprafata si este destinat exclusiv inchirierii in sistem hotelier. De aceea dispune de toate dotarile necesare si de confort la un inalt standard, apartamentul fiind compus din 4 camere, cu 6 locuri pt cazare, doua grupuri sanitare si bucatarie dotata ultramodern cu tot ce este necesar. Apartamentul dispune de aer conditionat.
Exista si locuri de parcare, zona fiind una linistita.

Capacitate: 6 locuri in 4 camere

Facilitati unitate

aer conditionat
baie cu cada
baie pe hol
camera cu TV

Facilitati camere

acces la bucatarie
frigider in unitate
living
parcare
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Constanta

Cele mai vizitate!

482.54 kb