Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Apartament Ambiance din Constanta

Apartamentul este intr-un bloc de locuinte, la etajul 1 din 4, amplasat in zona ultracentrala din Constanta. In spatele blocului se afla plaja Constanta (3 min), in partea de sud este zona veche, peninsulara, cu portul Tomis si piata Ovidiu, in partea de nord la mai putin de 5 km se afla statiunea Mamaia.

Zona abunda de parcuri, terase, cafenele, restaurante si magazine. Apartamentul este stradal, are peste 110 mp suprafata si este destinat exclusiv inchirierii in sistem hotelier. De aceea dispune de toate dotarile necesare si de confort la un inalt standard, apartamentul fiind compus din 4 camere, cu 6 locuri pt cazare, doua grupuri sanitare si bucatarie dotata ultramodern cu tot ce este necesar. Apartamentul dispune de aer conditionat.
Exista si locuri de parcare, zona fiind una linistita.

Capacitate: 6 locuri in 4 camere

Facilitati unitate

aer conditionat
baie cu cada
baie pe hol
camera cu TV

Facilitati camere

acces la bucatarie
frigider in unitate
living
parcare
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Constanta

Cele mai vizitate!

481.02 kb