Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Pensiunea Orhideea din Comarnic

Vila cocheta, Orhideea, situata pe versantul drept al Vaii Prahova, in localitatea Comarnic, la numai 9 Km de statiunea Sinaia, la o altitudine de aprox. 700m, ofera un confort deosebit pentru orice ocazie, fie ca este vorba de un week-end la munte, un intreg sejur sau o calatorie de afaceri.

Pensiunea Orhideea, dotata cu incalzire centrala, cofera conditii deosebite de cazare pentru 12 de persoane in cele 6 camere duble-elegante, trei grupuri sanitare, o bucatarie modern utilata, un living spatios, Tv cablu, mobila de colectie in stilul anilor 1900.

Trei terase, pe care se poate servi masa, asigura o vedere panoramica asupra Vaii Prahovei.

Vila este situata intr-un cadru natural deosebit, dispunand de parcare proprie, curte cu livada de pomi fructiferi (3000mp), fara vecinatati, foisor, loc de joaca pentru copii cu leagan si hamace pe timp calduros.

Serviciile excelente, calitate si atentia deosebita acordata de personalul specializat fiecarui client in parte, fac ca atmosfera sejurului Dvs. Sa fie una cat mai placuta.

Capacitate: 12 locuri in 6 camere

Facilitati unitate

baie pe hol
camera cu TV
incalzire centrala

Facilitati camere

acces la bucatarie
foisor in curte
frigider in unitate
gradina curte
gratar barbeque
livada
living
loc amenajat de joaca
parcare
se accepta animale
terasa
TV in living
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Comarnic

Cele mai vizitate!

484.34 kb