Oferte cazare

Pensiunea Iubesc Marea  Nr. Stele

Cazare  Zona Costinesti
78 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea este situata in zona de vile cea mai cautata din Costinesti si se afla extrem de aproape de faleza (din balcoane puteti admira marea). Cazarea se face in camere duble mari, cu baie proprie. Camerele au cel putin 1 balcon din care se vede marea.

   

Cazare

Pensiunea Fantanita Haiducului Ciunget din Ciunget

Pensiunea Fantanita Haiducului este amplasata la o altitudine de 1250 m si astfel, numai prin acest aspect, reprezinta locul ideal pentru cei dornici de liniste, privelisti minunate si de aer proaspat si curat.

Aflata in mijlocul naturii, pe coasta unui munte din satul Ciunget, pensiunea Fantanita Haiducului reprezinta o ideala oportunitate de relaxare in orice anotimp al anului.

Unitatea noastra este dotata cu 4 camere duble cu pat matrimonial, 2 camere de 3 locuri (pat matriminial si un pat single), 2 apartamente a cate doua camere, mansarda de 6 locuri. Toate camerele sunt realizate dupa standarde europene, atat din punct de vedere al spatiului alocat cit si din punctul de vedere al dotarilor interioare. Fiecare camera are o vedere deosebita.

Va asteptam!

Capacitate: 28 locuri in 9 camere

Facilitati unitate

baie cu cada
baie in camera
camera cu TV
incalzire centrala

Facilitati camere

acces la bucatarie
ferma proprie
frigider in unitate
living
parcare
restaurant
sala de mese
sanie trasa de cai
semineu
spalatorie
terasa
tichete de vacanta
TV in living
gratar/barbeque
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Ciunget

Cele mai vizitate!

485.46 kb