Oferte cazare

Pensiunea Iubesc Marea  Nr. Stele

Cazare  Zona Costinesti
78 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea este situata in zona de vile cea mai cautata din Costinesti si se afla extrem de aproape de faleza (din balcoane puteti admira marea). Cazarea se face in camere duble mari, cu baie proprie. Camerele au cel putin 1 balcon din care se vede marea.

   

Cazare

Pensiunea Campinita din Campina

Intimitatea si linistea zonei, cumulate cu proximitatea fata de oras (5-10 minute pe jos) precum si pozitionarea excelenta fata de caile de acces sunt atuurile noastre pentru succesul unei sederi cat mai placute in orasul Campina, pe Valea Prahovei.

Pensiunea Campinita ofera 8 camere si 1 apartament disponibile, finisate la standarde moderne, cu baie proprie, dus, apa calda non-stop, Tv cablu, etc.

Inconjurata de o gradina spatioasa, plina cu flori si pomi fructiferi, gratarul si terasa completeaza ambianta placuta si reprezinta un punct de atractie pentru oaspetii pensiunii. Pensiunea noastra se afla la 5 min. De Scoala de Politie, mers pe jos. . .
Locatia se poate inchiria pe perioade mai lungi(1-12luni) de catre firme, pentru personalul aflat in delegatie dar si de grupuri organizate pt.

Singurul site cu date reale despre locatie este Turistinfo. Ro. Alte site-uri pot afisa date eronate pt. Care nu ne asumam raspunderea. Va multumim pt. Vizitare si intelegere. Adresa de mess este:pencampinita@yahoo. Com

Obiective turistice si de agrement din orasul nostru:

* Muzeul Nicolae Grigorescu.
* Muzeul Iulia Hasdeu.
* Plimbari si agrement la Fintana Cu Ciresi.
* Parc de distractii pt. Copii linga Muzeul Nicolae Grigorescu.
* Lac natural pentru pescuit sportiv in Campina sau la Barajul Paltinu.

Capacitate: 18 locuri in 9 camere

Facilitati unitate

baie in camera
camera cu TV
incalzire centrala

Facilitati camere

acces la bucatarie
biliard
frigider in unitate
internet prin cablu
livada
living
masa de ping-pong
sala de mese
terasa
TV in living
gradina/curte
gratar/barbeque
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Campina

Cele mai vizitate!

484.98 kb