Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Pensiunea Campinita din Campina

Intimitatea si linistea zonei, cumulate cu proximitatea fata de oras (5-10 minute pe jos) precum si pozitionarea excelenta fata de caile de acces sunt atuurile noastre pentru succesul unei sederi cat mai placute in orasul Campina, pe Valea Prahovei.

Pensiunea Campinita ofera 8 camere si 1 apartament disponibile, finisate la standarde moderne, cu baie proprie, dus, apa calda non-stop, Tv cablu, etc.

Inconjurata de o gradina spatioasa, plina cu flori si pomi fructiferi, gratarul si terasa completeaza ambianta placuta si reprezinta un punct de atractie pentru oaspetii pensiunii. Pensiunea noastra se afla la 5 min. De Scoala de Politie, mers pe jos. . .
Locatia se poate inchiria pe perioade mai lungi(1-12luni) de catre firme, pentru personalul aflat in delegatie dar si de grupuri organizate pt.

Singurul site cu date reale despre locatie este Turistinfo. Ro. Alte site-uri pot afisa date eronate pt. Care nu ne asumam raspunderea. Va multumim pt. Vizitare si intelegere. Adresa de mess este:pencampinita@yahoo. Com

Obiective turistice si de agrement din orasul nostru:

* Muzeul Nicolae Grigorescu.
* Muzeul Iulia Hasdeu.
* Plimbari si agrement la Fintana Cu Ciresi.
* Parc de distractii pt. Copii linga Muzeul Nicolae Grigorescu.
* Lac natural pentru pescuit sportiv in Campina sau la Barajul Paltinu.

Capacitate: 18 locuri in 9 camere

Facilitati unitate

baie in camera
camera cu TV
incalzire centrala

Facilitati camere

acces la bucatarie
biliard
frigider in unitate
internet prin cablu
livada
living
masa de ping-pong
sala de mese
terasa
TV in living
gradina/curte
gratar/barbeque
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Campina

Cele mai vizitate!

484.74 kb