Oferte cazare

Pensiunea Pui de Urs  Nr. Stele

Cazare  Zona Moeciu
70 lei / Camera dubla matrimoniala

Situata in Moeciu de Sus, Pensiunea Pui de Urs va asteapta sa petreceti o vacanta linistita intr-o zona deosebita departe de zgomotul orasului, la doar 10 km de Castelul Bran. Va punem la dispozitie:- 6 camere cu grup sanitar propriu si tv. - Living dotat cu bar, sala de conferinta, semineu, mese si...

   

Cazare

Vila Scobici Sacele din Brasov

Vila Scobici este situata la intrare in Brasov, in Sacele, la aproximativ 600 m de la Dn1. Pe drumul Predeal – Brasov (dn1), dupa Contempo (bmw), in dreapta, spre Telescaun Bunloc, pe Str. Bunloc, Nr. 155.

Situata la poalele Muntelui Bunloc, parte din masivul Piatra Mare, poate constitui punct de plecare in drumetii si excursii in Muntele Bunloc, Masivul Piatra Mare, Dambul Morii, Muntii Ciucas, Brasov, Poiana Brasov, Timis, Predeal, etc. Posibilitate de inchiriere firmelor si oamenilor de afaceri.

Vila Scobici dispune de o gradina mare plina de vegetatie, pomi fructiferi, flori diverse, iarba, foisor, leagan, loc linistit, departe de zgomotul orasului, departe de poluare, cu vedere spre muntii din jur. Numai cine s-a trezit aici, a ascultat pasarelele si a simtit aerul proaspat incarcat cu mireasma florilor si a ierbii proaspat tunsa, in timp de vara.

Deasemenea a simtit aerul racoros si tare, vazand imensul de alb, brazi semeti incarcati cu zapada si muntii incretiti cu piscuri albe pe timp de iarna. Daca nu ne incurcam in cuvinte mai degraba putem afirma ca e un coltisor rupt din rai ce te primeste cu caldura, ce-ti da bucurie, liniste, stare de bine.

Are o capacitate de 6 camere si 2 apartamente. Camere sunt cu paturi simple si matrimoniale, fiecare cu grupuri sanitare, baie, balcon. Si apartamentele sunt cu 3 locuri, cu o baie imensa, deasemenea cu balcon. Exista living de 50 m.

Capacitate: 18 locuri in 8 camere

Facilitati unitate

baie in camera
camera cu TV
camere cu balcon
incalzire centrala

Facilitati camere

foisor in curte
frigider in unitate
internet prin cablu
living
loc amenajat de joaca
parcare
sala de mese
terasa
TV in living
gradina/curte
gratar/barbeque
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Brasov

Cele mai vizitate!

485.1 kb