Oferte cazare

Pensiunea Pui de Urs  Nr. Stele

Cazare  Zona Moeciu
70 lei / Camera dubla matrimoniala

Situata in Moeciu de Sus, Pensiunea Pui de Urs va asteapta sa petreceti o vacanta linistita intr-o zona deosebita departe de zgomotul orasului, la doar 10 km de Castelul Bran. Va punem la dispozitie:- 6 camere cu grup sanitar propriu si tv. - Living dotat cu bar, sala de conferinta, semineu, mese si...

   

Cazare

Pensiunea Contele Dracula din Bran

Sa Ne Prezentam!

Suntem o familie din Bucuresti care, in toamna anului 1999 s-a hotarit sa-si construiasca la Bran o pensiune, pentru a schimba pe cit se poate viziunea eronata asupra notiunii de agroturism.

Situata la circa 200 de metri de celebrul castel Bran, locatia are in componenta o terasa de 37 mp. Cu masa mare si balansoar, sala de mese, unde au loc 12 persoane, un living de 35 mp. Cu canapele, fotolii, tv, video si Stereo-system, bucatarie dotata si utilata cu absolut tot ceea ce este necesar pentru a va pregati masa, acestea fiind la parter.

La etaj, se afla cele patru camere cu pat matrimonial, grup sanitar propriu, tv-cablu si balcoane mari. Toate acestea au fost executate conform normelor de 4 stele ale Ministerului Turismului, fiind spatioase, luminoase si primitoare, asigurind in acelasi timp si mult dorita liniste pentru care turistii de la oras prefera aceasta zona.

Curtea, in care pot fi parcate si 4 - 5 masini, va ofera verdeata, soare, umbra si relaxare in hamac sau baloansor, in timp ce ascultati susurul riului din spatele curtii, cu o bautura preferata in fata.

Gratarul cu rotisor, precum si fintina arteziana, sunt construite in stil rustic, din piatra de riu.
La cerere, se poate asigura si transportul pentru maxim 4 persoane din Brasov sau de la aeroport, la pretul de 0, 3euro/km.

Faptul ca am construit numai patru camere s-a dovedit a fi un lucru inspirat, toti turistii nostri apreciind atit eleganta cu iz aristocratic, cit si intimitatea.
Veniti sa va convingem in week-end, in concediu sau cind aveti timp liber!

Va asteptam! ! !
Anca & Silviu Dinescu.

Capacitate: 8 locuri in 4 camere

Facilitati unitate

baie in camera
camera cu TV
camere cu balcon
incalzire centrala

Facilitati camere

acces la bucatarie
frigider in unitate
gradina curte
gratar barbeque
living
parcare
rau in curte
sala de mese
se accepta animale
semineu
terasa
transport auto
TV in living

* Mic de jun : bufet suedez lei

* Cina : fel principal + dese lei

Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Bran

Cele mai vizitate!

486.73 kb