Oferte cazare

Pensiunea Pui de Urs  Nr. Stele

Cazare  Zona Moeciu
70 lei / Camera dubla matrimoniala

Situata in Moeciu de Sus, Pensiunea Pui de Urs va asteapta sa petreceti o vacanta linistita intr-o zona deosebita departe de zgomotul orasului, la doar 10 km de Castelul Bran. Va punem la dispozitie:- 6 camere cu grup sanitar propriu si tv. - Living dotat cu bar, sala de conferinta, semineu, mese si...

   

Cazare

Hotel Premier din Botosani

Hotel Premier, o afacere de trei stele la portile orasului! Hotel, restaurant, terasa-bar, dar si servicii speciale, intr-un spatiu modern, elegant.

Pentru botosaneni, Premier se afla la iesirea din municipiu, o evadare din spatiul citadin, galagios, pentru a poposi intr-un spatiu natural, relaxant.

Pentru turisti, Premier se afla la intrarea in municipiul Botosani, un popas menit sa le ofere linistea si ragazul necesar dupa un drum lung.

Complexul dispune de un restaurant cu 120 de locuri, hotel cu 40 de camere (80 de locuri), bar cu 50 de locuri, dar si un salon business de 30 de locuri, care poate fi pus la dispozitie in special pentru clientii hotelului, dar si pentru conferinte, simpozioane sau alte evenimente ocazionale.

La acestea se adauga serviciile de cosmetica auto, clientul avand posibilitatea ca, pe parcursul operarii lucrarilor solicitate, sa se relaxeze la terasa Premier.

Un alt aspect vine in intampinarea clientului: o parcare generoasa, de 80 de locuri!

De asemenea, oaspetii sunt asteptati cu meniuri care respecta traditia moldoveneasca, dar imbunatatita in functie de solicitarile clientului, precum si meniuri cu influente internationale, inspirate din tari cu mare potential turistic.

Capacitate: 80 locuri in 40 camere

Facilitati unitate

aer conditionat
baie in camera
camera cu TV
incalzire centrala
internet in camera
minibar in camera
telefon in camera
uscator de par

Facilitati camere

bar
beauty center
fax
frigider in unitate
internet prin cablu
internet wireless
parcare
plata cu cardul
restaurant
sala de conferinte
sala de mese
seif la receptie
spalatorie

* Mic de jun : 18 lei

Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare Botosani

Cele mai vizitate!

486.83 kb