Oferte cazare

Pensiunea Mont Blanc

Cazare  Zona Poiana Brasov
170 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schii

   

Cazare

Casa David&Alexia din 2 Mai

Redescoperiti la noi placerea de a sta la curte, cu flori multe si racoarea care te intampina dupa o zi petrecuta la plaja! ! !
Casa David&alexia are iesire atat la strada principala, cat si direct spre plaja.
Pe o suprafata de aproximativ 1. 700 mp, aceasta este compusa din 2 corpuri separate, intre ele fiind practic o gradina de legume si pomi fructiferi.

-primul corp, din a carui curte se vede plaja, dispune de camere cu grupuri sanitare afara, dusuri tip solar, terasa cu tv si locuri de luat masa, gratar la dispozitie, acces la 2 bucatarii, curte unde se pot parca 3-4 masini, precum si o gradina plina de verdeata.
Atmosfera este rustica, iar din curte se pot auzi valurile si simti briza marii.
-cel de-al doilea corp are iesire la strada principala si dispune de camere cu baie pe hol(2 la o baie)+tv, dar si o camera mare de 20mp, cu baie proprie+tv, avand un pat de 160/200. Acest corp este nou, camerele sunt mari, racoroase. Curtea este umbroasa, plina de flori si foarte spatioasa, avand o terasa cu tv foarte mare, un balansoar pentru relaxare, acces la bucatarie, gratar la dispozitie si loc de parcare in fata portii.

Pentru rezervari se achita contravaloare unei nopti de cazare.

Capacitate: 16 locuri in 7 camere

Facilitati unitate

baie in camera
baie pe hol
camera cu TV
incalzire centrala
internet in camera

Facilitati camere

acces la bucatarie
foisor in curte
frigider in unitate
gradina curte
gratar barbeque
internet prin cablu
internet wireless
parcare
se accepta animale
tichete de vacanta
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare 2 Mai

Cele mai vizitate!

486.32 kb