Oferte cazare

Pensiunea Iubesc Marea  Nr. Stele

Cazare  Zona Costinesti
78 lei / Camera dubla matrimoniala

Pensiunea este situata in zona de vile cea mai cautata din Costinesti si se afla extrem de aproape de faleza (din balcoane puteti admira marea). Cazarea se face in camere duble mari, cu baie proprie. Camerele au cel putin 1 balcon din care se vede marea.

   

Cazare

Casa David&Alexia din 2 Mai

Redescoperiti la noi placerea de a sta la curte, cu flori multe si racoarea care te intampina dupa o zi petrecuta la plaja! ! !
Casa David&alexia are iesire atat la strada principala, cat si direct spre plaja.
Pe o suprafata de aproximativ 1. 700 mp, aceasta este compusa din 2 corpuri separate, intre ele fiind practic o gradina de legume si pomi fructiferi.

-primul corp, din a carui curte se vede plaja, dispune de camere cu grupuri sanitare afara, dusuri tip solar, terasa cu tv si locuri de luat masa, gratar la dispozitie, acces la 2 bucatarii, curte unde se pot parca 3-4 masini, precum si o gradina plina de verdeata.
Atmosfera este rustica, iar din curte se pot auzi valurile si simti briza marii.
-cel de-al doilea corp are iesire la strada principala si dispune de camere cu baie pe hol(2 la o baie)+tv, dar si o camera mare de 20mp, cu baie proprie+tv, avand un pat de 160/200. Acest corp este nou, camerele sunt mari, racoroase. Curtea este umbroasa, plina de flori si foarte spatioasa, avand o terasa cu tv foarte mare, un balansoar pentru relaxare, acces la bucatarie, gratar la dispozitie si loc de parcare in fata portii.

Pentru rezervari se achita contravaloare unei nopti de cazare.

Capacitate: 16 locuri in 7 camere

Facilitati unitate

baie in camera
baie pe hol
camera cu TV
incalzire centrala
internet in camera

Facilitati camere

acces la bucatarie
foisor in curte
frigider in unitate
gradina curte
gratar barbeque
internet prin cablu
internet wireless
parcare
se accepta animale
tichete de vacanta
Ultima actualizare : 05.03.2012

Inapoi la Cazare 2 Mai

Cele mai vizitate!

486.22 kb